Angular Frontend Developer (m / f)

Бр. на огласи: 637208740
Остатокот

Angular Frontend Developer (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Вараждин, Хрватска
Опис на работното место

  • Развивањето иновативни, сложени единечни апликации базирани на Angular се дел од вашите главни обврски
  • Вие работите во интердисциплинарни, агилни тимови со експерти за корисничко искуство, кориснички интерфејс, заднина и тестирање
  • Развивате најсовремени кориснички интерфејси во врска со поддршката и перформансите на прелистувачот
  • Со тестирање и набљудување на нови технологии или методи, вие ги развивате нашите процеси и тимска соработка


Придобивки
  • Образование и развој
  • Работа од дома
Јазик Англиски
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.