Оператор за поддршка на корисници преку разговор и е-пошта на италијански (m / f)

Бр. на огласи: 857783389
Hа неодредено време

Оператор за поддршка на корисници преку разговор и е-пошта на италијански (m / f)

MANPOWER d.o.o.
Пула, Хрватска
Опис на работното место

  • Одговарање на прашања исклучиво преку разговор и е-пошта (без телефонски повици)
  • Грижа за клиентите

Придобивки
  • Флексибилно работно време
  • Образование и развој
Јазик Италијански
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.