Консултант за грижа за клиенти - англиски (m / f)

Бр. на огласи: 272338688
Hа неодредено време

Консултант за грижа за клиенти - англиски (m / f)

ASSIST d.o.o.
Загреб, Хрватска
Опис на работното место

 • Ќе обезбедите секојдневна поддршка на клиентите со одговарање на прашања преку телефон и/или дигитални канали на англиски јазик
 • Ќе управувате и решавате поплаки од клиентите
 • Ќе ги документирате сите информации според стандардните оперативни процедури
 • Ќе ги одржувате и подобрувате перформансите придржувајќи се до стандардите и упатствата
 • Ќе го ажурирате знаењето за работа со проучување на нови описи на услуги; учествуваат во образовните можности

Придобивки
 • Теретана и фитнес
 • Флексибилно работно време
 • Образование и развој
 • Надомест за патни трошоци
 • Бонуси
 • Можност за напредување
Јазик Англиски
Место на работа
Загреб, Хрватска
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.