Punë në vend Zhupania e Istrës

AL PORTO d.o.o.
Furnizim ushqimi dhe mikëpritja
Pomoćni kuhar (m / ž)

Pomoćni kuhar (m / ž)

 • Vrsar, Kroacia
 • Hapur deri 08.10.2022
I aplikuar
LA ROSA VRSAR d.o.o.
Furnizim ushqimi dhe mikëpritja
Kuhar (m / ž)

Kuhar (m / ž)

 • Vrsar, Kroacia
 • Hapur deri 08.10.2022
I aplikuar
Jamnica plus d.o.o.
Deponimi dhe logjistika
Skladišni radnik (m / ž)

Skladišni radnik (m / ž)

 • Žminj, Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski anketar/ anketarka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski/a anketar/ka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski anketar/ anketarka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski/a anketar/ka

 • Pomer, Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski/a anketar/ka

 • Medulin, Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski anketar/ anketarka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski/a anketar/ka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski anketar/ anketarka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar
IPSOS
Profesijonet administrative

Terenski anketar/ anketarka

 • Kroacia
 • Hapur deri 31.08.2022
I aplikuar

Serviser/ka - monter/ka klima uređaja

 • Buzet, Kroacia
 • Hapur deri 14.09.2022
I aplikuar

Odgojitelj/ica predškolske djece

 • Kroacia
 • Hapur deri 25.08.2022
I aplikuar

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.