Shitës (m / f)

Numri i shpalljeve: 998705667
Tjetër

Shitës (m / f)

Europa 92 d.o.o.
Zagreb, Kroacia
Përshkrimi i punës


Karakteristikat e punës
  • Palestër dhe Fitness
  • Arsimimi dhe zhvillimi
  • Shpërblimet
  • Zbritje për punonjësit
  • Mundësia e avancimit
Arsimimi Shkollë e mesme
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.