Përfaqësuesi i Shitjeve me Pakicë (m / f)

Numri i shpalljeve: 680962681
Tjetër

Përfaqësuesi i Shitjeve me Pakicë (m / f)

Jamnica plus d.o.o.
Metković, Kroacia
Përshkrimi i punës


 • Vizitoni pikat e dorëzimit sipas planit të turneut ditor, javor ose mujor
 • Regjistroni në kohë aktivitetin e realizuar të shitjes përmes sistemit operativ të shitjeve
 • Kujdesuni për sasitë e porositura të mallrave dhe datat e skadencës dhe kthimet e mallrave
 • Në përputhje me standardet e Perfect Store dhe ekspozitës, kryeni ekzekutimin në pikën e shitjes, regjistroni dhe kontrolloni përfaqësimin e asortimentit në dyqan.
 • Kontrolloni praninë dhe ekspozimin e artikujve promocionalë dhe pozicioneve të dakorduara në pikat e caktuara të shitjes me pakicë
 • Monitoroni në mënyrë aktive punën e konkursit dhe informoni eprorët për të rejat nga terreni
 • Krijoni dhe ushqeni marrëdhënie të mira biznesi me njerëz përgjegjës në pikat e shitjes me pakicë


Karakteristikat e punës
 • Palestër dhe Fitness
 • Sigurim shtesë shëndetësor
 • Kontrolli sistematik vjetor
 • Arsimimi dhe zhvillimi
 • Shpërblimet
Arsimimi Shkollë e mesme, Bachelor, Master Profesional
Patent shoferi B
Gjuhë Anglisht
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.