Vozač - dostavljač (m / ž)

Numri i shpalljeve: 579602350
Në mënyrë të pacaktuar

Vozač - dostavljač (m / ž)

MANPOWER d.o.o.
Zagreb, Kroacia
Përshkrimi i punës
  • Ngarkimi i porosive në një makinë dërgese
  • Dorëzimi në adresat e shtëpisë së klientëve
  • Dorëzimi dhe pagesa e mallrave për klientët e internetit sipas standardeve të përcaktuara
  • Përgjegjësia për saktësinë e pagesës
  • Kujdesi për rregullsinë dhe pastërtinë e automjetit të caktuar të dërgesës
Karakteristikat e punës
  • Tarifa e shpenzimeve të udhëtimit
Arsimimi Shkollë fillore, Shkollë e mesme
Patent shoferi B
Vendi i punës
Zagreb, Kroacia
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.