Operator në mbështetjen e klientit nëpërmjet chat dhe email në italisht (m / f)

Numri i shpalljeve: 857783389
Në mënyrë të pacaktuar

Operator në mbështetjen e klientit nëpërmjet chat dhe email në italisht (m / f)

MANPOWER d.o.o.
Pula, Kroacia
Përshkrimi i punës

  • Përgjigjja ndaj pyetjeve ekskluzivisht përmes bisedës dhe emailit (pa thirrje telefonike)
  • Kujdesit të konsumatorëve

Karakteristikat e punës
  • Orari fleksibël i punës
  • Arsimimi dhe zhvillimi
Gjuhë Italiane
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.