Konsulent për kujdesin ndaj klientit - Anglisht (m / f)

Numri i shpalljeve: 272338688
Në mënyrë të pacaktuar

Konsulent për kujdesin ndaj klientit - Anglisht (m / f)

ASSIST d.o.o.
Zagreb, Kroacia
Përshkrimi i punës

 • Ju do të ofroni mbështetje të përditshme për klientin duke iu përgjigjur pyetjeve me telefon dhe/ose kanale dixhitale në anglisht
 • Ju do të menaxhoni dhe zgjidhni ankesat e klientëve
 • Ju do të dokumentoni të gjitha informacionet sipas procedurave standarde të funksionimit
 • Ju do të ruani dhe përmirësoni performancën duke iu përmbajtur standardeve dhe udhëzimeve
 • Ju do të përditësoni njohuritë e punës duke studiuar përshkrimet e reja të shërbimeve; marrin pjesë në mundësitë arsimore

Karakteristikat e punës
 • Palestër dhe Fitness
 • Orari fleksibël i punës
 • Arsimimi dhe zhvillimi
 • Tarifa e shpenzimeve të udhëtimit
 • Shpërblimet
 • Mundësia e avancimit
Gjuhë Anglisht
Vendi i punës
Zagreb, Kroacia
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.