Zhvilluesi .NET (m / f)

Numri i shpalljeve: 347328433
Në mënyrë të pacaktuar

Zhvilluesi .NET (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Zagreb, Kroacia
Përshkrimi i punës

 • Ju zhvilloni dhe prezantoni konceptin teknik me ekipin tuaj të projektit tek klienti ynë
 • Për këtë ju krijoni konceptin e detajeve teknike për zbatimin dhe modelet përkatëse të zbatimit.
 • Ju përcaktoni përbërësit dhe zgjidhjet e pjesshme
 • Me pronarin e produktit dhe ekipin e klientit ju punoni ngushtë mbi temat e mbetura, kriteret e pranimit dhe historitë e përdoruesve
 • Ju zhvilloni udhëzime për zhvillimin dhe strategjinë për automatizimin e testeve
 • Ju jeni kontakti i parë për ekipin e zhvillimit për pyetje kritike teknike dhe i mbështesni ata praktikisht nëse është e nevojshme
 • Ju lehtësoni seminare për tema teknike me ekipin tuaj të projektit dhe/ose ekipin e klientit
 • Ju vëzhgoni se si ne mund të përmirësojmë proceset tona të zhvillimit duke përdorur metoda inovative ose teknologji të reja
 • Për përgatitjen e ofertave ju mbështesni Ekipin tonë të Biznesit të Ri në aktivitetet e para-shitjes

Karakteristikat e punës
 • Arsimimi dhe zhvillimi
 • Punë nga shtëpia
Arsimimi Shkollë fillore, Shkollë e mesme, Specialist Profesional, Bachelor, Master Profesional, Master i Shkencave
Gjuhë Anglisht, Gjermanisht
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.