Zhvilluesi Angular Frontend (m / f)

Numri i shpalljeve: 637208740
Tjetër

Zhvilluesi Angular Frontend (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Varaždin, Kroacia
Përshkrimi i punës

  • Zhvillimi i aplikacioneve të vetme komplekse inovative të bazuara në Angular janë pjesë e përgjegjësive tuaja kryesore
  • Ju punoni brenda ekipeve ndërdisiplinore, të shkathëta me ekspertë për Përvojën e Përdoruesit, Ndërfaqen e Përdoruesit, Backend-in dhe Testimin
  • Ju zhvilloni ndërfaqe të përdoruesit më të fundit duke iu referuar mbështetjes dhe performancës së shfletuesit
  • Duke testuar dhe vëzhguar teknologji ose metoda të reja, ju zhvilloni proceset tona dhe bashkëpunimin ekipor


Karakteristikat e punës
  • Arsimimi dhe zhvillimi
  • Punë nga shtëpia
Gjuhë Anglisht
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.