Inxhinier i reve (Azure) (m / f)

Numri i shpalljeve: 531887001
Me orar të plotë

Inxhinier i reve (Azure) (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Osijeku, Kroacia
Përshkrimi i punës


  • Me pronarin e produktit dhe ekipin e klientit, ju punoni ngushtë mbi temat e prapambetura, kriteret e pranimit dhe historitë e përdoruesve.
  • Ju zhvilloni udhëzime për zhvillimin dhe strategjinë për automatizimin e testeve.
  • Ju jeni kontakti i parë për ekipin e zhvillimit për pyetje kritike teknike rreth Cloud dhe i mbështesni ata praktikisht nëse është e nevojshme.
  • Ju lehtësoni seminare për tema teknike me ekipin tuaj të projektit dhe/ose ekipin e klientit.
  • Ju do të vëzhgoni se si ne mund të përmirësojmë proceset tona të zhvillimit duke përdorur metoda inovative ose teknologji të reja.
  • Ju shkruani kod të pastër, të mirëmbajtur, të testueshëm dhe të kuptueshëm.


Karakteristikat e punës
  • Arsimimi dhe zhvillimi
  • Punë nga shtëpia
Gjuhë Anglisht, Gjermanisht
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.