Inxhinier DevOps (m / f)

Numri i shpalljeve: 675468062
Me orar të plotë

Inxhinier DevOps (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Osijeku, Kroacia
Përshkrimi i punës


  • Ju jeni pjesë e një ekipi ndërkombëtar DevOps i cili punon në projekte ndërkombëtare duke bashkëpunuar ngushtë me biznesin, zhvillimin dhe operacionet.
  • Ju siguroni instalimin dhe administrimin e sistemeve të ndërtimit dhe prodhimit.
  • Ju planifikoni, krijoni dhe optimizoni tubacionet CI / CD, si dhe konsultoni palët e brendshme dhe klientët tanë për proceset CI / CD.
  • Ju siguroni hartimin dhe zhvillimin e proceseve të vendosjes për Cloud (Azure, AWS), Pritja e Menaxhuar ose sisteme të tjera të premisuara.
  • Ju mbështesni konfigurimin dhe monitorimin e aplikacioneve të vendosura.
  • Ju zhvilloni kode ose skripta për të automatizuar proceset dhe sigurimin nga VM në PaaS.


Karakteristikat e punës
  • Arsimimi dhe zhvillimi
  • Punë nga shtëpia
Gjuhë Anglisht, Gjermanisht
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.