Press

BABAI I RITA ORËS “THELLËSISHT I ZHGËNJYER”

Babai i Rita Ora thuhet se i ka thënë asaj se çfarë mendon në lidhje me polemikat rreth festës të 30-vjetorit të lindjes. Ndonëse festa e ditëlindjes u kritikua nga të gjithë, do të jetë zemërimi i nënës së saj Vera dhe këshillat e babait të saj Besnik që e bën të reflektojë. Rita është parë ndërsa ecte përkrah babait të saj, me gjasa që ai i tregoi asaj ndjenjat e tij në lidhje me festën në një restorant në Ëest London, gjë që zhgënjeu shumë fansa të saj. Ndërsa Rita që atëherë ka kërkuar falje dhe ka ofruar të paguajë një gjobë prej 10,000 £ për shkeljen, babai i saj donte të ishte i sigurt se një incident i tillë nuk do të ndodhte më./Insajderi.com


Burimi: INSAJDERI

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.